Bila Chelsea Menang, Ada Hadiah Special Untuk Fans Man U!

          VS


Tak sia-sia aku bersiap sambil bawak beg yang penuh dengan ilmu konon-konon nak study sambil tengok bola. Po0o0odah! Masa bila nak study nyer.. Mata tak lepas dari skrin.. Aku turun kafe dah agak lambat time tu. Match dah start dah pon. Chelsea dah skor dah time tu. Aku lambat sebab cik abg punya pasal lar.. Kata match pukul 8.45.. Patut la aku dgr bising2 je kat bawah masa pukul 7 lebih..

http://www.cute-smiley.comTapi, sangat tak best sebab aku tengok sensorang.. Perempuan pulak tu! Ades~ Act, dah agak lama tak tengok bola. Last tengok 2 tahun lepas.. Masuk matrik dah tak ada geng nak tengok bola. Part ni nanti aku story dalam entri lain. Masa turun tadi memang dah penuh gila lah kafe tu.. Memang ramai. Mana tak nye, letak 2 biji TV LCD. Siap ada skrin besar sebiji. Memang lah syok! Agak kecewa sebab dah start. Ingat nak naik balik lepas beli makanan. Pastu nampak ada kerusi kosong bahagian depan. Aku wat la tebal muka gi dok kat situ. Lantak ler..

Majority lelaki lah kan kat situ.. Nyah aku tak nampak lak. Perempuan berapa kerat la sangat.. Tak sampai 10 kot.. And yang lain tengok dgn bf masing2. Aku je tgk sorang2.. Huu~ Tak ada geng nak bOo MU!

http://www.cute-smiley.com1st half game 50-50.. Tak banyak scene menarik accept masa Park jatuk kat garisan kotak penalti. Reff wat tak tahu je. Haha. 2nd half agak mendebarkan dan game banyak dikuasai oleh MU. Tapi, tak menang jugak! Hahaha! Masa Drogba gol tu memang tak sangka la. Sangat riuh dan aku secara tak sengaja bertepuk tangan. Budak-budak laki dah tepuk2 meja dah.. Teringin betul nak wat camtu! Tak adil! Bila MU gol, tak ada yang tepuk meja.. Tepuk tangan je dan chelsea fans bOo mereka.. Padan muka.. Congratz for Chelsea!

Hadiah SPECIAL untuk fans MU..

interesting huh?

p/s : Best je bila tengok Rooney dah nak balik tadi.. Hehe..
Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

12 budak cute cakap:

Nabiel said... Reply To This Comment

ahhhhhhh!!!
dem!!!huhuhu~

e~car182 said... Reply To This Comment

ahahaha!

Hizami Li said... Reply To This Comment

hohO~

INDRA QIRANA said... Reply To This Comment

cayalah...

e~car182 said... Reply To This Comment

=D

yusuf mujahidin ™ said... Reply To This Comment

ciss

saya_arief said... Reply To This Comment

cian MU..haha..

AyanaAsham said... Reply To This Comment

google dh mkn bjk pndai skang

ParkAir said... Reply To This Comment

woww, tak sangka google penyokong chelsea. haha!

e~car182 said... Reply To This Comment

hahaha!

Aqila Sarah said... Reply To This Comment

ahahah . dengkiii :pp

Anonymous said... Reply To This Comment

walaupon chelsea x sehebat barcalona, real madrid dan man u.. aku tetap setiap bersama chelsea.. jatuh bangun chelsea.. tetap bersama... aku juga minat real madrid.. hehehe.. - kotak

Related Posts with Thumbnails