Tak Sampai 2 Bulan Sudah Boleh Cashout Nuffnang!

Wee~ Suka-suka!! Tak sampai 2 bulan sudah boleh cashout.. Alhamdulillah and a lot of thanks to Nuffnang!! Masa minggu pertama dulu ciput je duit dalam akaun Nuffnang. Pastu, beranak tiap-tiap minggu sampai lah jumlah yang ada sekarang..

Minggu pertama dulu rasanya ada RM1 lebih je kot.. Tapi yang semalam lah paling kecewa.. Naik sikit je. Tak sampai seringgit pon.. Mungkin sebab dah tak boleh kelik-kelik. Korang punya mesti naik banyak kan?? Nak tengok ke earning tu barapa?? Segan lah nak tunjuk.. Cukup-cukup makan je.. Hehe.. Dan ni hasil tanpa instant casg blogging dan juga Gatsby Deodorant Street Fair.. Ish! Kalau dapat semua tu mesti nak ratus-ratus! Dah boleh dapat RM190!

Sebab tak nak kecewakan korang, aku tunjuk lah jugak..

Nampak jumlah dah ler..Macam tu la rupa kalau dah boleh cashout!
Sila dengki ye!;p

Bagi yang tak naik-naik lagi sen dalam akaun Nuffnang tu, rajin-rajin la cari tips Nuffnang yek.. Usaha sungguh-sungguh mesti dapat punya lah! Teruskan berbelog ye! Tenkiuk jugak lah sesiapa yang dah tolong kelik iklan aku nih.. Kelik lah banyak-banyak lagi ye!

Hah! Siapa cakap tak boleh buat diut dengan blogging?? At least dapat lah jugak kan? So, pada yang tak sign up lagi Nuffnang ni, cepat-cepat lah sign up!! Tak payah modal pon~

p/s : aku sebenarnya dah ada self-hosted WP, tapi entahlah..sayang nak tinggal blogspot ni.. Mengong kan?? Haha! Ada masa nanti aku tunjuk beza self-hosted WP dengan blogspot hokey??

p/s/s : Aku rasa macam nak buat english blog untuk self-hosted WP tu english aku kantoi!! Tahap bebudak asli je.. Huu~

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

30 budak cute cakap:

Hizami Rahim said... Reply To This Comment

wow.
tahniah.
mine tak cukop2 lagi nak cashout.
ahha~

budakhitam said... Reply To This Comment

rindu gak dengan blogspot..hehe..

Meow said... Reply To This Comment

yup, samalah kita...

tapi sy nak kumpul sampai rm100 baru best nak cashout

saya_arief said... Reply To This Comment

mantap lah..hebat2..

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,ada org lg hebat,,sebulan dah cashout,,saja nak tunjuk bg semangat sket pd siapa2 yg lemah tgk earning xnaik2,,hehe

budak hitam:mls rasa nak guna WP,,huu~

cEro said... Reply To This Comment

mine last week pon naik singgit je...
siot tol..
sbb dh tak aktif klik klik...

agaknye bile leh dpt beli viva sbijik ek??

e~car182 said... Reply To This Comment

cero:haha,,samala kita,,apa kt aku klik ko,ko klik aku??taon dpn dpt dpt la viva!;D

DaHLia said... Reply To This Comment

hahaha sama laaa kita, dah ada WP self hosted tapi sayang dengan blogspot ni..oke gak idea kamu tu erk buat english blog..hehhee
tapi xdaya ah nk menten dua blog..huuhuh

e~car182 said... Reply To This Comment

dahlia:tu la pasal,,syg dgn blogspot mesra pengguna,,
jom2, wat blog english!hehe

AyanaAsham said... Reply To This Comment

bestnya dapat duit.

e~car182 said... Reply To This Comment

hehe,,;D

mcjust.lol said... Reply To This Comment

tahniah tahniahh!! :D

e~car182 said... Reply To This Comment

mcjust:thnx ;D

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

waaaaa dah cash out ke belum ??

zella y said... Reply To This Comment

tahniah....

sy xcash out pon lg... ;(

e~car182 said... Reply To This Comment

wanie:belum!syg la nak cashout,,hehe

Aini said... Reply To This Comment

nak cukupkan beratus2.. =)

Aini said... Reply To This Comment

nak cukupkan beratus2.. =)

White Bird said... Reply To This Comment

wah.. ok la tu.. dah gak masuk

e~car182 said... Reply To This Comment

aini:tu la,,dah ckup ratus2 baru sedap nak cashout,,hehe

mindbreaking said... Reply To This Comment

so blanja r i

Ismail Noh said... Reply To This Comment

Thanks ya sebab sudi nak belanja~

e~car182 said... Reply To This Comment

gagag,,eh??kita knl ke??;p
hehe,,

♥ciK-t0ge ♥ said... Reply To This Comment

tahniaH ya ;)

CikLilyPutih said... Reply To This Comment

wah tahniah.

e~car182 said... Reply To This Comment

wee~ thnx!;)

iema_z said... Reply To This Comment

cepatnyeeeeeeeeeeeeeeeee....

jeles ni..hik3 =P

redmerilla said... Reply To This Comment

ala...ok r 2 ecar...org lg r x dapat pape tau...da x tau nak bubuh ape lg...cedey tau...huhuhu...:,(

siti said... Reply To This Comment

bestnya 2bln dah ada hasil.. lps ni buat la tutorial u WP plk yer..;)

sheeraY said... Reply To This Comment

syok nya dah boleh cashout . saya punya lambat jalan

Related Posts with Thumbnails