Status-status Rafiqin Darwisy di Facebook. Banyak Lagi Rupanya Mangkok Ni Kutuk Arwah!!

ni yang buat ramai orang marah

Surat untuk Rafiqin..Rafuckin, adakah kau telah keluar agama?

Rafucqin, marah tak kau kalau baca tajuk surat ni? Marah? Baguslah. Kitaorang tak marah, tapi kitaorang sedih je. Awak, saya nak tanya ni. Jangan marah ye. Betul ke awak Islam? Kalau Islam, kenapa permainkan ayat suci Al-Quran? Tu namanya menghina Al-Quran bukan menghina allahyarham Din Beramboi walaupon awak dah pernah hina dia. 

Rafucqin, kenapa awak hina allahyarham? Dia ada buat salah ke? Dia ada perli awak? Maki awak? Sepak awak? Kalau ada, baguslah. Saya sokong allahyarham sebab mulut awak memang longkang! Tapi,saya rasa awak tak puas hati pasal awak tak dapat masuk Raja Lawak kan? Tak apa,tahun depan cuba lagi ye. Tu pon kalau sempat la. Takut awak pulak join Allahyarham tak lama lagi sbb saya dgr cerita bdk2 Kuantan tengah cari awak. Mana saya tahu? Saya orang Kuantan,saya tahu lah!

Rafucqin, saya rasa elok kalau awak masuk taska ABIM balik. Belajar agama betul-betul. Walaupon saya ni bukanlah alim sangat, tapi saya tak ada lah jahil macam awak nak hina Al-Fatihah dan orang yang dah meninggal. Adakah masa ustazah mengajar agama dulu awak tengok citer porn? Sampai tak tahu nak beza mana jahil dan tak? Bodohnye awak.. Kesian!

Oh, last. Saya nak mintak maaf. Bukan saya tak eja nama dengan betul. Tapi, keyboard ni rosak kot. Setiap kali saya nak eja, dia jadi RAFUCKIN.. Tapi, at least saya berjaya taip Rafucqin.. Ok lah tu kan?

dakwah melalui FB??


web apa tu?


jangan salah faham.
ni dia mntak maaf kat group dak sekolah dia-SK indera mahkota
*ceh!buat malu org kampung je kau ni!!*




aku yakin ni gambar betul dia..ang toksah nak kaber la weh!

Pics credit to Kami Benci RAFIQIN DARWISY mengutuk kematian DIN BERAMBOI !! Doakan je lah diberi hidayah untuk budak tak cukup kaseh sayang ni~

p/s : ada budak kat group ni pon kasi nama baru untuk awak raPIGin,, jangan marah ye!

Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

30 budak cute cakap:

velasrizal said... Reply To This Comment

memang tak patot mamat ni.. xbaik utk di jadikan contoh..

btw, berminat nk xchange link..

e~car182 said... Reply To This Comment

okie2.nanti aku masukkan link =)

n@m@n said... Reply To This Comment

budak zaman skang memang dasyat kan?

Nabiel said... Reply To This Comment

ade saje nk cari publisti murahan mcm nie~
xpahm org zaman skrng nie~huhuhu

e~car182 said... Reply To This Comment

mmg dasyat!

cari la publisiti laen sket,,letak gambar bogel ke,,dosa dgn tuhan je,,ni kalau family allahyarham tak nak maafkan?

Azrul Hisham said... Reply To This Comment

saya geleng kepala je tengok dia kutuk arwah...apa nak jadi la...isk2

e~car182 said... Reply To This Comment

pelik dgn org macam ni,,tak penah pk masa depan ke?

[[iidyLL_iceneSS]] said... Reply To This Comment

jgn isau...
tindakan akn diambil..
de yg dh wat laporan pn..
tgu n lihat..
kurang didikan agama mcm nie..

e~car182 said... Reply To This Comment

owh,,bagus lah mcm tu,,
sumbat balik kat taska,,huhu

RastaMat said... Reply To This Comment

Dia, sama dia punya mak bapak,
bole pegi MAMP**..
BoDOH!!
Kecik2 dah nyusahkan orang..
SAMPAH!!!

Ismail Noh said... Reply To This Comment

Patut kena sebat guna rotan~

Budakronik said... Reply To This Comment

Wow! Tak Fercaya! ada gak manusia camni!..kaum len bole hormat menda2 camni..Dosa sesama manusia sorry la Allah nak ampunkan selagi dia tak minta maaf kat Allahyarham dan keluarga Allahyarham

Luffy said... Reply To This Comment

bijak ko create nama baru dia jadi RAFUCQIN... ko maki dalam senyap ek

Hasrol Nizam said... Reply To This Comment

marah beno ye e-car..hangin juga bila baca pasal benda ni..

e~car182 said... Reply To This Comment

budak:em,tu yg sepatutnya,,ni setakat mntak maaf kat bebudak FB watpe,,mintak maaf masuk Melodi lar,,

e~car182 said... Reply To This Comment

luffy:eh,mana ada,,keyboard ni rosak,,=p

hasrol:tade la,,cuma sdey,,ada gak orang mcm ni,,

Hasrol Nizam said... Reply To This Comment

we dunno the truth..mana la tau kot2 dia ni mmg ada masalah ke, tak kira la dari segi family ke, agama ke..
takut gak, dak2 sekrang ni ada yg sampai macamni..dunia2..

humairah said... Reply To This Comment

berbaik sangkalah sesama muslim..husnul zhan...walaupun kita menganggap diri kita baik..tapi belum tentu kita akan ke mana.Syurga dan neraka itu hak ALLAH.

cEro said... Reply To This Comment

kepala dia besaq sgt kot smpai berani kutuk org dh meninggal...
taknak ckap byk, cuma nak doakan dia terima balik ape yg dia pernah buat..
baru diaboleh berubah..
(tak boleh tahan masuk group DAKWAH MELALUI FB, hahahah!!)

cEro said... Reply To This Comment
This comment has been removed by the author.
e~car182 said... Reply To This Comment

cero:ye,betul tu,,harap dia mintak maaf kat family yg berkenaan dan dakwah la betul2 melalui FB =D

Izz said... Reply To This Comment

budak skang ney mmg kuang aja.
bdk daja satu pun kkdg da pndai mncrut.
hishh..
tataw la ape nk jd.
huuu

e~car182 said... Reply To This Comment

izz:hmm,,teringat zaman kecik2 dulu,,
darjah 1 tak tahu pon apa mksd stupid,,
entahla sbb innocent ke sbb tak pndai bi,,ngeh3!

Cik Norfa said... Reply To This Comment

mengucap panjang aku....Astagfirullah...

FatinSyahirah said... Reply To This Comment

pe masalah dak ni ntah.

tukangkomputersekolah said... Reply To This Comment

Untuk para gadis-gadis sekalian. Ingat ye dengan nama Rafiqin Darwisy ini. Risau nanti kot-kot dah besar bertemu jodoh dengan dia. Bahaya tu. Cuba bayangkan jika dapat laki yang suka kutuk-kutuk orang yang dah meninggal dunia. Kena pulau tu dah tentu punya lah.

Athirah Ibrahim said... Reply To This Comment

okayh. tak kisah lah orang nak maki maki c rafiqin nih. tapi, paling tak boleh blah bila ada yang maki sampai samakan orang dengan binatang lah. sampai menghina mak bapak c rafiqin ni lah. perlu ke sampai hina mak bapak orang? ada yang cakap mak bapak dia tak pandai didik anak. tapi, orang yang cakap tuh pernah ke besarkan seorang anak? ingat senang ke besarkan seorang anak nih?

ehe. emo seketika. bukan apa, cuma sakit mata baca komen2 kuaja dekat group FB rafiqin tuh.

e~car182 said... Reply To This Comment

tkg comp:ok2,,sy ingat =p

thirah:owh,,tak sempat nak baca,,huhu,,tp mmg tak baek pon maen mak bapak ni,,

Mrs NarchotiQue said... Reply To This Comment

yg lawak pecah perut tu ade ke rafuckin ni cakap dye bukan org islam agama kadazan wakakaka.bodo tul budak br nk up ni.

e~car182 said... Reply To This Comment

huh~ adda sekali dia siap mangaku malaikat lg,,huhu

Related Posts with Thumbnails