Kenapa Iklan Body Shop Tak Boleh Kelik-Kelik?



assalammualaikum! Perasan tak semalam aku tak update? Agak tak ada mood semalam. Tapi, bagus gak musim-musim nak study week ni tak ada mood main blog. Hehe..

Hah,korang tahu tak kenapa iklan ni tak boleh klik? Dulu aku pon pelik.. Nuffnang buat hal ke? Ke nuffnang salah buat iklan. Tak boleh klik pon.. Rupanya, memang tak boleh klik pon! Nak tahu sebab apa? Bagi yang tak tahu la kan.. Yang dah tahu buat-buat tak tahu ok? Kalau korang perasan lah kan, iklan tu ada tulis "RM10 OFF". Yeah,tepat! Iklan tu sebenarnya adalah voucher.. Aku pon tak baca penuh-penuh tulisan tu. So, sementara stok masih ada, cepat2 la tekan butang yang patut dan print voucher tu!



Dan ini ada satu berita gembira untuk korang. Nokia nak kasi RM10,000! menggunakan E72 dan nokia messenging. Kalau berminat untuk menyertai Nokia challenge, klik je kat gambar tu eh..

p/s : tadi pegi tengok How To train Your Dragon. memang besh! Jauh lebih best dari Alice In Wonderland! Nak aku cerita ke? =p


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

5 budak cute cakap:

cEro said... Reply To This Comment

haah..
the thing is, kalo takleh klik, camne nuffnang nak detect iklan tu dan jadikan earning??
seolah2 kita iklankan for free je..
RM10.00 off for viewers, for bloggers dpt hape?

Eqah Zaque Billetdoux said... Reply To This Comment

nanti critakan how to train ur dragon ya. malatop gila crite tuh! huhu

e~car182 said... Reply To This Comment

cero:tu tak tahu la sbb body shop aku punya masuk buff earning,,

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

hahah masa awal2 dulu perasan gak ada blog kata apsal iklan tu xleh klik bila tengok mmg dia tulis situ suruh print benda tu kan :-)

e~car182 said... Reply To This Comment

eqah:kalau ada masa nnty aku cte ;D

wani:tu la,,bwu pasan kowt!hehe

Related Posts with Thumbnails