Kalau Pandai, Cuba Selesaikan Caption Ni



Submit Cepat!


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

10 budak cute cakap:

F I T said... Reply To This Comment

X8V9Q7Lg1

keliru sama ada L atau B..ermm gila a caption ni..cam nak halau orang ja haha :P

Huda said... Reply To This Comment

betul dah tu fit
hahahaha

e~car182 said... Reply To This Comment

wah!hebat fit!haha,,
aku keliru,7 ke v?

miss norafizan said... Reply To This Comment

ape yang teruk sgt tu?? :p pening mata ni!! o_O hahahaha.. benda yang i paling tak suka bila berurusan internet!!! :p image yang ntahpape! ;p hahaha

AyanaAsham said... Reply To This Comment

x87 je....hehehe

.::WaNiE::. said... Reply To This Comment

X8V9Q7Lgi

KOTTTTT


HAHAHAHH tapi kadang2 yg jenis2 gini memang kita rasa dah betul sekali tak betul gakkk

Luffy said... Reply To This Comment

buat word verification susah sangat
aku x suka word verifcation ni

Nurul Harun said... Reply To This Comment

X8v907Lg1

hehehe, betul ke?

Anne Boleyn said... Reply To This Comment

X8V9Q7Lg1 or X8V907Lg1 :)

e~car182 said... Reply To This Comment

waniE:haha..mmg,,aku plg mnyampah word vrification kat innit,,salu je salah

Related Posts with Thumbnails