Iqram Dinzly Lamar Fouziah Gous??

First of all, aku JELEZ! Haha.. Ades,kan bagus kalau Iqaram lamar aku..*perasan*. Ni bukti Iqram Dinzly lamar Fouziah Gous..



Even melalui twitter, tp bagi aku sangat sweet ayat yang Iqram cakap! Macam serius je ni.. and again, jealous! *ish!tak baik sungguh* Tapi, takpe, Ashraf Muslim single lagi kan??

Nak tahu jawapan Fouziah Gaos??


Double jealous! Haha! Apa-apa pon semoga korang bahagia lah yek.. Tamo dengar cerita cerai-berai lagi dah!

p/s : bila lah agaknya giliran aku pulak??;p


Tak Nak Komen, LIKE Pon Boleh :)

Sudah Baca Harap Balas :)

4 budak cute cakap:

AyanaAsham said... Reply To This Comment

cpt2 lamar aku kat twitter.nghehehe
so sweet (^_*)

Ashiya Mizuki said... Reply To This Comment

huhu...so sweat....
tapu lamar r depan2, ag sweat333...huhu

Muhammad Adam Rayyan said... Reply To This Comment

macam men2 pun ada.. erm tape lah. dua dua adam tak minat sgt haha~

e~car182 said... Reply To This Comment

ashiya:mmg pon,,depan2 is the best!;)

adam:hehe,,xminat fouziah gous ;p

Related Posts with Thumbnails